Lokale deltagere til 1. afdeling af DM i Rallycross

Lokale deltagere til 1. afdeling af DM i Rallycross

23. maj 2013 - kl. 0:02 - af

Team Svenningsen var 2. pinsedag på Nisseringen til 1. afdeling af DM i Rallycross.

Det var med stor spænding at teamet tog til Næstved søndag, for at gøre alt klar til den 1. afdeling af DM på Nisseringen. Teamet havde brugt meget tid hen over vinteren, for at gøre det hele klar til sæson 2013, og så skulle det hele stå sin prøve 2. pinsedag.

Søndag blev brugt på transport til Næstved og til at sætte telt op og indrette værksted, licens kontrol og teknisk kontrol.

Mandag morgen blev bilen startet op og teamet mekaniker Jonas og Simon lavede den sidste finish, og samtidig gik teamets kører Daniel en tur på banen for at planlægge hvilke køre linjer han ville vælge.

Kl. 9,30 startes der op med tidtagning, Her kører Daniel en rigtig god tid 2- bedste i klassen kun 0,035 sekund efter den bedste, dette rakte til en startplacering i heat 5 i første 1. heatrunde.

1. heat blev til en heat sejr, hvor Daniel kørte hurtigste tid i klassen næsten 2 sekunder hurtigere end nr. 2, denne gode tid rakte til en startplacering i heat 8 i 2. heatrunde.

2. heat. blev et heat, hvor der skulle køres mod ene biler fra de hurtigere klasser, her blev der kørt en 3. plads hjem, og samtidig den bedste tid i klassen, dette rakte til en startplacering i heat 8 i 3. heatrunde.

3. heat blev igen et heat, hvor der skulle køres mod ene biler fra de hurtigere klasser, her blev der kørt en 4. plads hjem, og igen den hurtigste tid i klassen, og med disse tider var det A-finale som nr. 1 i forreste række.

A- finalen, her tog Daniel starten og var første nede i første sving, og denne føring holdt han alle 8 runder i finalen, så det så ud til at vinterens arbejde bar frugt, og der kunne sættes 20 point på kontoen, og dermed føring af DM serien.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Lokale deltagere til 1. afdeling af DM i Rallycross' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER