Team Svenningsen er klar til 1. afdeling af DM i rallycross

Team Svenningsen er klar til 1. afdeling af DM i rallycross

17. maj 2013 - kl. 8:45 - af

Teamets mekaniker Jonas Kristensen og Simon Max Olsen, har i løbet af vinteren haft bil og motor skilt af og gennemgået alt, og skiftet de dele der var slidt. Så nu står bilen klar til en ny sæson.

Teamet har i denne sæson indtil videre været til 2 talentsamlinger, 1. samling var på Ørnedalsbanen den 19. og 20. april, og 2. samling var på Nisseringen den 10. og 11. maj.

De unge kørere bliver undervist af Arne Staun, Peter Lindgaard og som noget nyt i år en DTC kører Jesper Carlsen. Jesper bruger meget tid på at filme de unges køre stil og derefter vise den til kørerne, hvor han har et program, der kan ligge dem oven i hinanden, så kørerne kan se deres forskellige køre stile.

På disse samlinger er der blevet testet køre linjer, samtidig med at der er blevet kørt en del omgange, så det ser ud til at bilen kører helt optimalt.

Teamets kører, Daniel Svenningsen, har lovet at være helt klar, både fysisk og mentalt den 20. maj, hvor 1. afdeling af DM køres på Nisseringen, og det skal der nok blive brug for, feltet er nemlig i år på 17 kørere, og det ser ud til at være et meget stærkt felt, og alle vil gerne forsøge at slå den regerende Danmarksmester.

Teamet får igen i år stor hjælp fra sine sponsorer som er: Nordjysk VVS, Frederikshavn Boligforening, Søren Jensens Eftf., Hvidbjerg Vinduet, Sæby Scooter- og Crosscenter, Asaa Autogenbrug, Sæby Autoværksted Automester og tøjsponsor Bygma.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Team Svenningsen er klar til 1. afdeling af DM i rallycross' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger