Skjolds ungdomsafdeling fik julegave på en forårsdag

Skjolds ungdomsafdeling fik julegave på en forårsdag

13. maj 2013 - kl. 0:01 - af

Carlo Pedersen, formand for Skjolds Venner, havde forleden rollen som julemand. Og gaven han havde med i sækken, var en stor check på 30.000 kr. til ungdomsafdelingen i Skjold. Den glade modtager var Mogens Pedersen, formand for ungdommen i Skjold.

Skjolds Venner har som formål at støtte ungdomsarbejdet i Skjold og rejser midler igennem medlemskontingenter, afholdelse af bankospil og præmiewhist.

Carlo Pedersen siger: ”Vi har haft en god sæson med de aktiviteter vi har i gang. Bankospillene trækker flere gæster en tidligere år, og bordene ved den ugentlige præmiewhist er også godt besat. Det er de mange bække små, der gør den store check. Og det er dejligt at være med til at holde alle de aktiviteter i gang, som ungdomsafdelingen sætter i søen. Jeg nyder at se, hvor mange unge mennesker der kommer i klubben, når man kommer forbi.

Skjold må selv bestemme hvad pengene skal bruges til, blot det går til børnene”, slutter Carlo.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Skjolds ungdomsafdeling fik julegave på en forårsdag' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER