Skadesramt Skjold mandskab tabte stort i Grenå

Skadesramt Skjold mandskab tabte stort i Grenå

13. maj 2013 - kl. 15:18 - af

Med ikke mindre end 5 skadede spiller og et afbud fra Patrick Hoffman, blev det en for svær opgave, da Skjolds Jyllandsserie søndag mødte Grenå på udebane.

Hans Ole Nødgaard siger: ”Vi spillede en fin første halvleg og kom også til et par chancer, men efter 27 minutter var det hjemmeholdet, der fik scoret på en friløber og med et skud over hovedet på Stefan Henriksen bringe sig foran 1-0.

Senere i første halvleg havde vi et skud på overlæggeren, men igen var det hjemmeholdet, der fik mest ud af chancerne, da Skjolds Tobias Overlade i samme periode ved en forsøgt redning på stregen fik bolden i eget net. Dermed stod der så 2-0 til Grenå ved pausen.

Skjold kom skidt fra start i anden halvleg og allerede efter 1,5 minut bragte hjemmeholdet sig foran med 3-0, dermed var der lang vej tilbage og mod et bedre hold på dagen, måtte vi, ved kampens slutfløjt se os slået med yderligere et mål til resultatet 4-0”, slutter Hans Ole Nødgaard.

Næste kamp for Skjolds Jyllandsserie er 2. Pinsedag på hjemmebane mod Viborg.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Skadesramt Skjold mandskab tabte stort i Grenå' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER