Fodboldforåret indledt for de mindste

Fodboldforåret indledt for de mindste

8. maj 2013 - kl. 0:09 - af

De var alle mellem 5 – 8 år – både piger og, drenge da der blev spillet 4 holds stævne på Voerså Stadion i weekenden. På sidelinjen havde både trænere og holdledere travlt med at holde styr på indskiftningsspillere, og hvad der foregik på banen. Der blev spillet 5 personers fodbold med både piger og drenge på holdene, og målene er noget mindre end et håndboldmål. Udenfor banen er forældrene meget aktive med både gode råd og tilråb og går næsten mere op i det end spillerne på banen. De små purke går op i det med liv og sjæl, og hører så godt som intet af de mange gode råd, der flyver på kryds og tværs gennem luften. De er alle sammen hvor bolden er – hele tiden – og så bliver der ellers gået til den.

Resultaterne går spillerne ikke så meget op i, det overlader de til trænere, ledere, forældre og publikum. De spiller bare fodbold, for her gælder det om at være med, og så betyder det ikke så meget, at modstanderen måske scorede 5 mål og ens eget hold kun 2. Alene det at score et mål kan være en sejr, så må de andre godt score flere – skidt pyt med det.

På spørgsmålet til en lille purk fra Gærum om hvordan det gik, kom svaret lidt tøvende. – Det ved jeg ikke, men jeg har da lavet et mål i dag – sådan.

En lille Sæbydreng var meget stolt over, den flotte røde trøje, han havde på, og ikke mindst det store nummer 10 på trøjen. Her var der store drømme, for det er samme nummer, som Lionel Messi spiller med i Barcelona.

Holdene kom fra Sæby, Gærum samt Voerså 1 og 2. De små er kommet på græs og foråret er indledt.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Fodboldforåret indledt for de mindste' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER