Masser af visesang i Lyngså kirke…

Masser af visesang i Lyngså kirke…

30. april 2013 - kl. 0:03 - af

I flere år har Visens Venner i Aalborg i forbindelse med et nordisk visetræf, som hvert år afholdes i St. Bededagsferien på lejren Vesterskov ved Skæve, lagt vejen forbi Lyngså kirke. Efterhånden har en del visesangere givet prøver deres kunnen i kirken, og fredag 27. april var heller ikke nogen undtagelse. Her mødte en del af træffets visesangere op, og gav de omkring 60 fremmødte en oplevelse ud over det sædvanlige.

I år kom de 50 visesangere fra store dele af Danmark og Norge, og i kirkens høje hvælvinger lød både sang og musik rigtig flot. Publikum var da heller ikke fedtet med klapsalver og bifald, til de optrædende.

Bjørn Lundby, Sæby, akkompagnerede visesangerne på elklaver, men flere af sangerne medbragte også selv musikinstrumenter blandt andet guitarer.

Dagens konferencier var Lise Hansen, Voerså, som også selv er visesanger, og hun havde lovet publikum et afvekslende og underholdende program – og det fik de.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Masser af visesang i Lyngså kirke...' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER