Så kommer der liv på skolerne igen

Så kommer der liv på skolerne igen

27. april 2013 - kl. 8:28 - af

Pressemeddelelse fra Frederikshavn Kommune:  Det er med glæde, direktør Heidi Becker-Rasmussen mandag morgen kan åbne skolerne for alle eleverne og for alle lærerne i Frederikshavn Kommune.

Regeringen har valgt at gribe ind og stoppe lockouten, så eleverne igen kan komme i skole i fuldt omfang fra mandag morgen.

April måned har været en ganske usædvanlig måned i folkeskolernes historie i Frederikshavn Kommune med kun en mindre del af lærerne på arbejde. Det har været en periode med store udfordringer for både forældre, elever, lærere og skoler for at få en dagligdag til at fungere på så anderledes betingelser – betingelser med et stærkt reduceret undervisningstilbud.

Vi har alle mærket, hvor stor og vigtig en rolle skolerne spiller. Vi er opmærksomme på, fra mandag morgen at fortsætte det gode og tillidsfulde samarbejde mellem lærere, ledere, elever, forældre og Center for Undervisning. Vi glæder os til at få skolerne i normal drift igen, siger direktør Heidi Becker-Rasmussen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Så kommer der liv på skolerne igen ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER