Nyt i Den Blå Giraf – <br>Modeshow

Nyt i Den Blå Giraf –
Modeshow

23. april 2013 - kl. 9:19 - af

Hvad kan en venindeaften ikke føre til? En hyggelig aften i venindens selskab, førte i alle tilfælde til et modeshow.

Mange ideer kom på bordet fredag aften i sidste uge, og nu er forberedelserne til et stort modeshow på lørdag den 27. april kl. 10 i fuld gang. Mange har allerede nu vist stor interesse for showet, og flere børn har meldt sig som modeller.

Den yngste model er under to år, så det med stor spænding ejeren af Den Blå Giraf – Monica Kjær Nielsen – ser frem til dagen. Temaet bliver sommer og strand, så familie og venner har ikke tid til andet end at lave pynt og andre spændende ting til butikken, ting som kan understreger temaet.

Monica har været så heldig at få en masse lokale butikker og restauranter til at sponsorer gavekort, som de fremmødte kan vinde. Tilmed arbejdes der på et særligt indslag, som vil finde sted uden for butikken efter showet. Hvad gør man ikke for at skabe opmærksomhed og trække folk til midtbyen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nyt i Den Blå Giraf -
Modeshow'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger