Stidsholt i samarbejde med lokale forretningsdrivende

Stidsholt i samarbejde med lokale forretningsdrivende

22. april 2013 - kl. 16:56 - af

Det er nok gået op for de fleste, at der er lockout i Sæby, ja i hele Danmark.

Det besværliggør mange ting, og specielt efterskolerne har en udfordring, hvis de da ikke er tvunget ud i at sende eleverne hjem, hvilket koster dyrt.

Steen Jensen, forstander på Stidsholt Nordjyllands Idrætsefterskole har derfor sammen med de tilbageværende ansatte på skolen haft noget af en udfordring, da det jo ikke ligefrem ser ud til, at der kommer en løsning en af de kommende dage.

Han fortæller: “Det var ikke så svært at få eleverne aktiveret den første uge. Med lidt ekstra planlægning lykkedes det os at opretholde stort set alle undervisningstimer, dog med undtagelse af enkelte boglige fag. Men det er klart, efter nogen tid bliver vi også brændt ud, og vi valgte derfor at sende eleverne hjem i sidste uge.

De er nu tilbage på skolen, da vi mener det er vigtigt, både af hensyn til deres tilhørsforhold til skolen, men også for at give dem al den undervisning, vi kan i denne situation. Dog er skemaet blevet noget anderledes, men vi gør, alt hvad vi kan, og sammen med bl.a. SKAT, Frisør Camilla F og fotoforretningen CLICK i Sæby har vi i denne uge sammensat en anderledes undervisning. Eksempelvis har Camilla F i dag sendt to ansatte ud på skolen, så alle elever kan få ordnet hår og pigerne makeup. Herefter kommer Click og tager skolefoto og laver samtidig de årlige gruppebilleder. Eleverne laver så i ventetiden Blå Bog, så det også er på plads, når forholdene normaliseres. Vi synes på skolen, at det er en fantastisk ide og er super glade for den håndsrækning, vi har fået fra byens butikker. De stiller velvilligt op, og vi kan derfor gøre mere ud af det end normalt. Både frisørerne og fotograferne arbejder faktisk gratis, eneste udgift er, hvis eleverne ønsker de færdige billeder printet.

Torsdag bliver også en noget anderledes dag på Stidsholt. Her kommer en ansat fra SKAT og viser eleverne, hvordan de kan bruger SKAT’s hjemmeside og viser ligeledes eleverne, hvad der ligger i deres skattemappe, og hvordan man arbejder med det. Igen for at eleverne får det optimale ud af timerne og samtidig bliver klædt på til fremtidens udfordringer udenfor skolen”, slutter Steen Jensen fra Stidsholt Nordjyllands  Idrætsefterskole.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Stidsholt i samarbejde med lokale forretningsdrivende' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER