Koncert med Visens Venner i Lyngså kirke

Koncert med Visens Venner i Lyngså kirke

22. april 2013 - kl. 9:01 - af

Det er efterhånden ved at være en tradition, at Lyngså kirke hvert år i Bededagsferien får besøg af Visens Venner. I forbindelse med et nordisk vicetræf slår visevennerne vejen forbi kirken lørdag 27. april og giver koncert.
Ved tidligere besøg har publikum fået en god oplevelse med masser af visesang, og kirken har været fyldt til sidste plads, så det er om at komme tidligt for at være sikker på at komme ind.
Arrangementet starter 14.00.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Koncert med Visens Venner i Lyngså kirke' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER