Ildebefindende bag rattet mandag morgen

Ildebefindende bag rattet mandag morgen

22. april 2013 - kl. 17:41 - af

Mandag morgen kl. 09.15 kom en mørkgrøn Ford stille rullede ned af Strandgade. Den sinkede trafikken, og da den kom til hajtænderne ud til Sdr. Ringvej stoppede bilen ikke.

Bilen fortsatte her efter over i modsatte side af vejbanen og ramte en pæl. Folk var hurtige ude af bilerne og ovre ved den grønne Ford, da man frygtede, det var en person, som havde fået et ildebefindende, men til alles overraskelse var førersædet tomt, og alle kunne ånde lettet op.

Ejeren af den grønne Ford havde glemt at trække håndbremsen, og heldigvis kom der ikke andre til skade ved forglemmelsen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ildebefindende bag rattet mandag morgen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER