Der bliver nu gjort noget ved Strandpromenaden

Der bliver nu gjort noget ved Strandpromenaden

18. april 2013 - kl. 5:03 - af

Center for Park og Vej har modtaget en henvendelse fra Sæby Turistforening vedrørende Sæby Nordstrand og tilgrænsende arealer.

Henvendelsen går på, at Turistforeningen gerne så et løft af området omkring Sæby Nordstrand og gerne vil indgå et samarbejde omkring udviklingen af området.

Sæby Turistforening ønsker generelt at diskutere:

– Strandrensningen

– Sanering af forstranden (ukrudt/rensning af sand)

– Årlig strandrensningsdag for frivillige

– Bænke, lamper og affaldsspande langs promenaden

– Pleje af Paradisjordene

Center for Park og Vej står for en del af driften af området og kommunen er lodsejer i området. Promenaden er offentlig sti, men er på det meste af strækningen placeret på privat jord. En stor del af området er omfattet af strandbeskyttelseslinje og Paradisjordene af en fredningskendelse. Nyanlæg vil formentlig kræve godkendelse og dispensation herfra. En del af lysanlægget er privatejet.

Teknisk udvalg besluttede på tirsdagens møde, at Forsyningen A/S skal udarbejde et forslag til renoveringsprojekt med lamper tilpassets områdets karakter. Ligeledes ønsker udvalget at indgå en aftale, hvor græsset på Paradisjorden slås oftere af kommunen, mod at frivillige kræfter mobiliseres til strandrensning og andet naturvedligeholdelse. Der vil nu blive udarbejdet en aftalemodel.

En kommentar til “Der bliver nu gjort noget ved Strandpromenaden” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “Der bliver nu gjort noget ved Strandpromenaden”

  • Rasmus Jensen

    Dejligt, at der nu ser ud til at blive taget fat i denne problemstilling.. Der trænger virkelig til at blive gjort en indsats..

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Der bliver nu gjort noget ved Strandpromenaden' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER