Sidste frist for tilmelding til Musikskolen

Sidste frist for tilmelding til Musikskolen

16. april 2013 - kl. 10:32 - af

I går den 15. april var det sidste frist for at tilmelde dig selv eller dit barn til Musikskolens undervisning.
Nåede du ikke at tilmelde dig, så fortvivl ikke. Brug alligevel onlinetilmeldingen, så er der stor sandsynlighed for, at der alligevel kan tilbydes undervisning.

Musikskolen udbyder et væld af forskellige hold, og her er noget for alle aldre og niveauer. Det helt lille barn kan hygge sig til babybongo med mor eller far. Her leger, synger og danser man. Er dit barn lidt ældre tilbydes der fx børnerock. Er du voksen, og har du lyst til at synge findes der forskellige kor i både Sæby, Skagen og Frederikshavn.

Musikskolen tilbyder selvfølgelig også individuel undervisning i blæserinstrumenter, klaver, guitar, tromme, osv.

Tilmeldingen foregår online.

Udover at dygtiggøre sig på et instrument eller sin stemme, så er der også et godt socialt sammenhold på Musikskolen. Der arrangeres ofte arrangementer og sammenspilsdage, som fx Blæserdage, der netop er afviklet i forrige uge med stor succes. Ofte inviteres Musikskolens bands til at spille ved forskellige lejligheder og i pinsen deltager tre af Musikskolens orkestre på den kommende Sæby Jazzfestival.

Du kan læse mere om de forskellige hold, priser, opstart osv. på Musikskolens hjemmeside:www.musikskolen.frederikshavn.dk

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sidste frist for tilmelding til Musikskolen ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER