Tousgaard VIL have et positivt svar…

Tousgaard VIL have et positivt svar…

15. april 2013 - kl. 15:30 - af

Både Svend Sandager fra Svends Pizza og Torben Pedersen fra Torvekroen har allerede sagt fra. De kan og vil ikke leve med de forhøjede priser og har klart meldt ud, at det mere eller mindre vil lukke deres forretninger.

Saebyavis har i dag talt med Hanne Bøgsted fra Dansk Folkeparti, og hun mener også, det er totalt urimeligt at beløbet skal hæves. ”Det skulle nærmere nedsættes”, siger hun.  ”Hvis vi sammenligner med priserne i både Ålborg og Brønderslev er det jo totalt ude af proportioner. I Ålborg er taksten 145 kr. og i Brønderslev 0 kr. Man MÅ ikke ødelægge en af de mest attraktive turistbyer i Nordjylland med denne forhøjede afgift. Det vil slå byen ihjel og dræbe erhvervslivet, og hvem gider komme til en total uddød by?”

Peter Nielsen, 1. viceborgmester for socialudvalget, og medlem af Konservativ Folkeparti, mener at byrådet er blevet fejlinformeret omkring Sæby, idet opfattelsen var, at alt gik igennem ”Amba’en”.  ”Men når det nu viser sig ikke at være tilfældet, må vi jo tage sagen op igen og få en klar udmelding, og så må vi jo vurdere sagen igen”, siger han.

Jørgen Tousgaard vil gøre alt for at samle et flertal, så afgiften kan holdes nede, og mener at muligheden er der. ”Der er mange i byrådet, som måske ikke har vist – eller forstået, hvad det hele gik ud på, og nu får de så chancen for at bekende kulør og ændre det.  Vi kan alle tage fejl”, slutter han.

En kommentar til “Tousgaard VIL have et positivt svar…” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “Tousgaard VIL have et positivt svar…”

 • Flemming Sten

  Hej.

  Selvfølgelig skal prisen ned og helst skal det ikke koste noget at lave gøre torvet til en magnet for turister og lokale borgere.
  Tanken om at kræve den høje kvm. betaling må være affødt af en vildfarelse, og er desværre et udtryk for de mange andre “sager” der gennem den seneste tid har gennemsyret en del af den kommunale forvaltning.
  Til gengæld vil det klæde Sæby Handelselstandsforening hvis deres medlemmer ikke plastrede fortovene til med “chikaner”, således at kørestolsprugere og andre handicappede borgere kan færdes sikkert i byens dejlige centrum.

  Venligst

  Flemming Sten

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Tousgaard VIL have et positivt svar...' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger