Jetsmark fik endefuld på Sparekassen Vendsyssel Arena

Jetsmark fik endefuld på Sparekassen Vendsyssel Arena

15. april 2013 - kl. 0:03 - af

Selvom søndagens kamp på Sparekassen Vendsyssel Arena rent vejrmæssigt ikke var noget at råbe hurra for, ja så lykkedes det alligevel Jyllandsserie herrerne fra Skjold at underholde de tilskuere, der trods regn og rusk havde valgt at møde frem denne eftermiddag.

Det var dog alt andet end en kamp mod sikker sejr, da kampen blev fløjtet i gang. Modstanderne fra Jetsmark bed godt fra sig i deres sæson præmiere, og først hen sidst i først halvleg lykkedes det Skjold mandskabet at få åbnet op for modstandernes til tider flotte spil.

Jetsmark havde gennem de første 25 min. haft mest spil og bedste muligheder, men som det jo nogen gange går også i fodbold, var det i den anden ende, det udmøntede sig i mål og heldigvis for det. Efter 35 minutters spil kunne Skjolds Mikkel Hansen skrive sig på måltavlen med kampens første scoring. Og herefter gik der blot 5 minutter før Skjold igen kunne hæve armene, denne gang med en rigtig flot scoring af Patrick Pedersen, det til trods for tiltagene skidt vejr, hvor største ønske måtte være 3 point og tak for kampen, bankede bolden i nettet uden chance for Jetsmarks keeper.

Her stoppede målfesten ikke, så da dommeren fløjtede kampen af efter 93 minutters spil, kunne også Patrick Hoffmann og Jens Lorenzen se resultatet af deres anstrengelser på måltavlen. Dermed kunne IF Skjold notere denne sæsons anden sejr, og sende Jetsmark retur med en sæk på 4-0, på en god bane men med et skidt vejr uden tegn på forår.

IF Skjold skal i kamp igen fredag hvor turen går til Aars. De har ligeledes spillet 2 kampe, men “kun” 3 point på kontoen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Jetsmark fik endefuld på Sparekassen Vendsyssel Arena' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger