En tegning til Svend Åge Madsen…

En tegning til Svend Åge Madsen…

13. april 2013 - kl. 15:08 - af

Der er ikke hver dag, man får en fan, der er en kendt forfatter. Det skete ikke desto mindre for Jonathan Lillelund, der går i 10 klasse på Hørby Efterskole.

Jonathan har ved flere lejligheder bevidst, at han er en meget dygtig tegner og i forbindelse med, at han i dansk sammen med sin klasse har læst Aarhusforfatteren Svend Åge Madsens roman ’Jagten på et menneske’, blev han af sin dansklærer bedt om, at tegne sit bud på en tolkning af romanen.

På Hørby Efterskole er udgangspunktet for det pædagogiske arbejde ’Lær som du er’, hvor udgangspunktet er læringsstile og elevernes styrker, som grundlaget for ikke bare at have én, men flere strategier, når det handler om at gøre det ukendte kendt.

En af Jonathan styrker et tegningens kreative udtryk, og i sin fritid arbejder han med at lave sin egen tegneserie, så hans tegninger er kendt som meget detaljerede, da hvert billede skal fortælle en historie. Derfor blev den færdige tegning en fortælling, hvor rigtig mange ting fra romanen er indfanget i et billede.

Efterfølgende fik Jonathans dansklærer Helle Krogsgaard en idé, at tegningen selvfølgelig skulle sendes til Aarhus ned til Svend Åge Madsen, der så ved selvsyn kunne se, hvad hans roman kan inspirere til.

Som sagt så gjort. Tegningen blev sendt af sted og inden længe kom der er brev fra Svend Åge Madsen retur, der med en hilsen til Jonathan, at han har fået en fan i forfatteren fra Aarhus.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'En tegning til Svend Åge Madsen...' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger