Forårspremiere på Sparekassen Vendsyssel Arena

Forårspremiere på Sparekassen Vendsyssel Arena

12. april 2013 - kl. 20:39 - af

Efter udsættelse af årets første kamp hjemme mod Grenaa IF, blev foråret skudt i gang i sidste weekend på udebane mod Viborg Søndermarken. Resultatmæssigt kom vi fremragende fra start, da opgøret endte med en sejr på 2-1. I første halvleg kunne vi slet ikke få vores spil til at fungere. Vi havde mange fejlafleveringer i vores opspil som resulterede i gode kontrachancer til Viborg Søndermarken. Det var da også efter en fejl i opspillet, at Viborg Søndermarken kunne bringe sig foran på en kontra efter 35 minutter. I anden halvleg kom vi ud med en anden gejst og vilje, og det smittede også af på spillet. Boldomgangen var væsentlig bedre, og vi begyndte at skabe flere chancer. Efter 55 minutter kunne Jens Lorenzen således udligne til 1-1. Vi sad generelt på spillet i anden halvleg, men vi skulle helt hen i det 89‘ene minut før Patrick Hoffmann gjorde det til 2-1. En forløsende scoring og dermed 3 point og en rigtig god start på foråret.

Søndagens kamp mod Jetsmark IF bliver formodentlig en tæt og underholdende affære. Jetsmark er som divisionsreserver begunstiget af, at deres hold oftest forstærkes af spillere fra deres 1. holdstrup. Dette forventer vi også er tilfældet på søndag, og derfor kan der ikke være tvivl om, at der venter os en vanskelig opgave. Jetsmarks mange unge spillere har en positiv tilgang til spillet, og generelt er de et hold, hvor det fremadrettede spil er i fokus. Derfor kan kampen også blive en slagudveksling mellem to offensive hold – eller måske rettere mellem de to defensive organisationer.

Der skal ikke være tvivl om, at målet er 3 point på søndag. Vi spiller på hjemmebane, og vi kommer med selvtillid fra årets første kamp. Omvendt er det første turneringskamp for Jetsmark i dette forår, så måske vi har en lille fordel her.
Vi vil dog som altid fokusere på vores eget spil. Vi har i løbet af vinteren endnu engang forsøgt at lægge yderligere til vores spillestil, og udvikle de parametre som hidtil har været kendetegnene for vores spil. Positions- og presspillet har således været i fokus i løbet af opstarten, og forhåbentlig vil det skinne igennem i dagens kamp. Heldigvis ser Sparekassen Vendsyssel Arena ud til at være i god stand, trods den lange vinter, så mon ikke vi får en underholdende fodboldkamp at se.

Holdopstilling
Vinteropstarten har igen i år budt på mange skader og usikkerhedsmomenter i truppen. Heldigvis ser de fleste spillere ud til at være helt klar til kamp igen. Både Paw Værnhøj og Daniel Overlade har været ude stort set hele opstarten, men de er begge med igen til søndagens kamp. Sikkert er det dog, at Anders Lykke må side ude i et par uger endnu.
Derudover er der mulig debut til Peter Fuglsang, som i vinterpausen er kommet til fra Syvsten IF.

 • Stefan Wesley Henriksen
 • Kim Petersen
 • Mikkel Hansen
 • Nicolaj Eliasen
 • Jeppe  Vittrup
 • Paw Værnhøj
 • Patrick Nødgaard
 • Patrick Pedersen
 • Tobias Overlade
 • Jens Lorenzen
 • Gintas Podelis
 • Patrick Hoffmann
 • Peter Fuglsang
 • Daniel Overlade
 • Vel mødt på Sparekassen Vendsyssel Arena på søndag den 14/4 klokken 16.00.

  Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

  Kommentarer Kommentarer
  Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

  Skriv en kommentar

  Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

  Anbefal artiklen via e-mail

  Email en kopi af 'Forårspremiere på Sparekassen Vendsyssel Arena ' til en bekendt

  E-Mail Image Verification

  Loading ... Loading ...
  © 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

  Vidste du at vi har en udgave
  af avisen der er optimeret til

  Cookie-indstillinger