Lockout: Vi vil undervise, ikke konflikte…

Lockout: Vi vil undervise, ikke konflikte…

8. april 2013 - kl. 13:04 - af

Med lørdagens event på Sæby Torv, hvor et tomt klasselokale skulle illustrere konsekvensen af at lockoutede lærere og elever ikke er velkomne på deres skoler, viste 60 fremmødte lærere fra skolerne i gamle Sæby Kommune sammenhold og kampgejst. Det at være udelukket fra sit arbejde skaber unødig utryghed og bekymring for den enkelte og lærerne ønsker ikke denne konflikt KL har skabt.

Eventbussen var også parkeret på Torvet og her kunne børn tage sig en bog eller et opgavehæfte og mange forbipasserende benyttede også lejligheden til at få en snak omkring den fastlåste situation mellem KL og Danmarks Lærerforening. Mange forældre tilkendegav sympati og opbakning til den urimelige situation lærere og elever er bragt i, fortæller Mads Christensen, Lockoutet lærer og TR på Sæby Skole.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Lockout: Vi vil undervise, ikke konflikte...' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER