Sanne C går online – www.SanneC.dk

Sanne C går online – www.SanneC.dk

6. april 2013 - kl. 9:41 - af

”Igennem en del år har det været på tegnebrædtet, og vi har været lige ved og næsten flere gange, men nu er vi der, efter mange måneders slid og sene nattetimer kan vi nu med stolthed præsentere vores webshop”, fortæller Sanne C.

”Webshoppen, som er blevet et familieprojekt, da Sanne´s mand Per har været til stor hjælp med alt det tekniske, og samtidig har de mindste tøser været med på arbejde – 1. salen har været legeplads for dem.

Idéen med webshoppen startede ud med, at vi gennem længere tid havde oplevet en stigende interesse for nethandel hos vores kunder, samtidig med at en del allerede fik varer sendt hjem, og andre så nyhederne på facebook og reserverede varer derigennem.

Vejen til webshoppen viste sig dog at have flere bump, end vi havde forestillet os, men nu er vi der, og vi håber at nuværende og nye kunder vil tage godt imod vores nye webshop.

Vi kører lige nu åbnings- og fødselsdagssalg så hvis du opretter dig i vores  kundekartotek, og ”vinger” af til ”Ja tak, jeg ønsker at modtage nyhedsbrev” senest den 11. april, så takker vi for tilliden ved at give 20 % på hele webshoppen i april måned, dog undtaget gavekort og  i forvejen nedsatte varer.

Når du er tilmeldt nyhedsbrevet, vil du modtage nyheder fra os med spændende kunde events, mulighed for at deltage i kunde konkurrencer, få de bedste tilbud først og være blandt de første til at blive informeret om vores modeshows og meget andet.

Husk at siden løbende bliver opdateret med de seneste nyheder indenfor både tøj og brugskunst”, slutter Sanne C.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sanne C går online - www.SanneC.dk' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER