Frederikshavn sagde også ja til fusion

Frederikshavn sagde også ja til fusion

5. april 2013 - kl. 0:31 - af

Frederikshavn Turistforening var den sidst af de tre turistforeninger – Sæby, Skagen og Frederikshavn, der skulle tage stilling til om de ville med i den fusionsplan, som både Skagen og Sæby allerede har sagt ja til.

Hotel Jutlandia lagde hus til aftenens generalforsamling i Frederikshavn Turistforening.

Som i de to andre turistforeninger valgte Frederikshavn Turistforening også at gå ind for at få det til at virke.

Godt forslag til nyt navn er Turisthus Nord (Turistforeningen for Frederikshavn Kommune).

20 stemte for en fusion og 4 i mod, dermed kan fusionsplanerne fortsætte, og en ny samlet bestyrelse kan vælges ud fra de allerede opstillede kriterier, der giver de tre byer lige meget medbestemmelse i den nye forening.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Frederikshavn sagde også ja til fusion' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER