Lockouten er allerede nu i gang med flere blokader

Lockouten er allerede nu i gang med flere blokader

1. april 2013 - kl. 22:16 - af

Mandag aften kunne de første mærke virkningen af den konflikt, der træder i kraft tirsdag morgen.
På Stidsholt Nordjyllands Idrætsefterskole, var lærerne mødt op foran skolen med skilte og information til forældrene, der i løbet af mandag aften kom for at aflevere deres børn til undervisning fra tirsdag morgen.
Det var frysende lærere, der ude på den mørke vej foran Stidsholt blev mødt af forældrene til de børn, de nu ikke kan undervise. Lærerne uddelte “kontaktbøger”, som blev modtaget med smil og dialog fra forældrene.
Folderene havde ordlyden:

Kære forældre
”Vi er desværre ikke i skole i dag for at undervise dit barn.

Det ville vi ellers meget gerne, men finansministeriet har sendt os uden for døren indtil videre”.

Mvh. lærerne

Inde på skolen var alt øjensynligt normalt, men skemaet for de næste dage er noget anderledes end det plejer.

Forstander Steen Jensen fortæller til SaebyAvis.dk: ”Det er ikke vores konflikt, men vi er gidsler i den, og det er vi naturligvis kede af. Konflikten som sådan rammer i flæng, forstået på den måde, at sammensætningen af lærere og personale er meget forskellig fra skole til skole.
Her på skolen er der en del lærere, som er omfattet af konflikten, og det betyder større belastning for os der er tilbage, men vi tar’ kampen op og forventer at kunne undervise eleverne ca. 5 timer om dagen. Al idræt er ikke et problem for os, det gennemføres næsten som normalt, og de boglige fag mærker det ved større hold til undervisningen, således vores elever får mest muligt ud af det.

Vi forventer at kunne klare opgaverne i denne forholdsvis korte uge, men fortsætter konflikten, må vi tage stilling til den nye situation sidst på ugen”.

Også i Hørby mærker man konflikten på efterskolen, her fortæller forstander Mogens Vestergård, at det halve af skolens lærere er ramt af konflikten, men man regner med at kunne gennemføre undervisningen uden de helt store problemer.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Lockouten er allerede nu i gang med flere blokader' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER