JC Fiskegrej og Fritid lukker i Algade

JC Fiskegrej og Fritid lukker i Algade

1. april 2013 - kl. 11:21 - af

Efter 12 år med placeringen i Algade ved kirken, oplyser Jesper Christensen i dag til SaebyAvis.dk at butikken lukker.

“Jeg har haft 12 fantastiske år i Algade, men pladsen er ved at være lidt trang, og vi har mange spændende ting vi gerne vil vise frem og præsentere på en ordentlig måde”, fortæller Jesper Christensen til SaebyAvis.dk.

Han ligger i disse dage i forhandling om at overtage købmandsbutikkens lokaler på Havnen i Sæby. Her kan der blive ikke mindre end en 398 m2 stor butik, hvis aftalen falder på plads med den tidligere indehaver.

Jesper Christensen forventer at aftalen falder på plads i den kommende uge, og håber at kunne åbne på Havnen inden turistsæsonen starter.

3 kommentarer til “JC Fiskegrej og Fritid lukker i Algade” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

3 kommentarer til “JC Fiskegrej og Fritid lukker i Algade”

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'JC Fiskegrej og Fritid lukker i Algade' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER