Brian Pedersen dropper politianmeldelse

Brian Pedersen dropper politianmeldelse

1. april 2013 - kl. 16:47 - af

Den 20. marts fremkom en tilhører til byrådsmødet med en trussel mod formanden for Teknisk Udvalg i Frederikshavn Brian Pedersen (SF). Truslerne kom efter en debat og afstemning, hvor byrådet vedtog et gebyr for administration af septiktanke.
Efter mødet overvejede Brian Pedersen at politianmelde vedkommende, da han mente, det var vigtigt, at det kom frem i befolkningen, at sådanne trusler mod et byrådsmedlem ingen steder hører hjemme i dagens Danmark.
Brian Pedersen har nu valgt ikke at gå videre med sagen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Brian Pedersen dropper politianmeldelse' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER