IF Skjold gjorde rent bord ved prisuddelingerne

IF Skjold gjorde rent bord ved prisuddelingerne

16. februar 2013 - kl. 1:25 - af

Fodbold portalen Ligabold.dk har tilddelt IF Skjold Sæby tre titler for sæsonen 2012 i Jyllandsserien. Asger Mortensen, formand for IF Skjold siger: Vi var nomineret i tre katagorier og tog alle tre hjem. Vi vandt for andet år i træk titlen som Årets Stadion. Ligeldedes fik Tobias Overlade titlen som Årets Spiller og Jens Lorenzen fik titlen som Årets Topscorer.
De tre titler som vi tager med hjem fra Ligabolds store show i Vejle i dag afspejler klart den fantastiske sæson vi havde i fjor. Vi var med til at præge Jyllandsserien og missede kun lige oprykningen til Danmarks serie kval. med mindste margin.

Det var første år vi havde arena sponsor på. Sparekassen Vendsyssels sponsorat gjorde at vi kunne sætte stadion i stand og bl.a. sætte nyt lydanlæg op. De forbedrede rammer og de events vi satte på hjemmekampene på Sparekassen Vendsyssel Arene, var medvirkende til at skabe en fantastisk ramme om vores hjemmekampe og dermed tiltlen som Årets Stadion.

Men på lørdag har vi mulighed for at tage den fjerde og største tittel af dem alle. Tobias Overlade er også nomineret til Årets Spiller blandt i alle rækker i hele Jylland/Fyn. Det er første gang vi har en spiller nomineret til en af de “tunge” pokaler. Denne udvævnes først på lørdag ved Ligabolds show i Vejle.

Foto: Lars Høst, Sparekassen Vendsyssel, Sæby ønsker Asger Mortensen tillykke med titlerne hos Ligabold-DK

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'IF Skjold gjorde rent bord ved prisuddelingerne' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger