Ros til Kultur og fritidsudvalget i Frederikshavn Kommune

Ros til Kultur og fritidsudvalget i Frederikshavn Kommune

31. januar 2013 - kl. 12:59 - af

Efter en del drøftelser det sidste år, mellem kommunens foreninger og Kultur og fritidsudvalget (KFU) er det nu lagt fast at Park og Vej også de næste fire år skal vedligeholde kommunens boldbaner. Asger Mortensen, medlem af Folkeoplysningsudvalget og formand i Skjold Sæby siger: Vi var i foreningerne bekymrede, da KFU fremsatte forslag om at foreningerne selv skulle stå for banedriften. Vi har igennem en arbejdsgruppe med repræsentanter fra foreningerne og Kommunens forvaltning, gennemarbejdet fordele og ulemper ved at klubberne selv skulle stå for banedrift, og kom lige inden nytår med den anbefaling at opgaven også fremover skal ligge hos Park og Vej. Vores anbefaling tager i høj grad udgangspunkt i den store usikkerhed det påfører foreningerne omkring økonomien. Og på sidste møde i KFU valgte politikerne at følge denne indstilling. Det er vi glade for og skylder at rose politikerne, for at lytte til arbejdsgruppen.

Og der er flere roser til politikerne fra foreningslivet.

Den debat der har verseret omkring ændringer i Frederikshavnerordningen, er nu endt i at den igen kommer til drøftelse i Folkeoplysningsudvalget (FOU). KFU havde fremsat ændringsforslag til de forslag arbejdsgruppen havde udarbejdet. Ændringer gik ud på at nedsætte energitilskuddet yderligere, hvilket gav en del offentlig debat. Der er møde i FOU på torsdag og der skal nok blive en god drøftelse om hvorvidt energitilskuddet skal hedde 60 eller 50% fremover. Så må vi krydse fingre for at politikerne igen vælger at lytte til arbejdsgruppen, da den endelige beslutning ligger hos KFU. Så lover jeg de får ros igen, slutter Asger Mortensen

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ros til Kultur og fritidsudvalget i Frederikshavn Kommune' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER