Baldanse i svenske folkedanse med Anna Nyander

Baldanse i svenske folkedanse med Anna Nyander

31. januar 2013 - kl. 0:09 - af

Den 9. februar holder Sammenslutningen af Folkedansere Vendsyssel og Region Nord Danske Folke­dansere kursus i svenske danse om eftermiddagen på Skolegade Skoles Multihal i Brønderslev og med baldans i svenske danse om aftenen, hvor der serveres kaffe og brød.
Tilmelding til Trine 40379019 senest den 5. februar.

­Anna Nyander fra Helsingborg i Skåne arbejder halvtids på Svensk Visarkiv i Stockholm og resten af sin tid bruger hun på folkedans, som hun har danset hele sit liv. Hun er meget inspireret af sin morfar, danseforskeren Börje Wallin, som grundlagde Visarkivet.

Anna er uddannet som danseinstruktør på Malung Folkehøjskole og Dansehøjskolen i Stockholm og har undervist mange steder i Danmark, blandt andet på Brenderup Højskole og musikaftenskolen Lirum Larum.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Baldanse i svenske folkedanse med Anna Nyander' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER