Der blev skrevet SKJOLD historie i weekenden

Der blev skrevet SKJOLD historie i weekenden

29. januar 2013 - kl. 15:58 - af

For første gang i SKJOLDs 102 årige historie blev det i weekenden til officielt DBU metal til SKJOLDs U17 drenge.
Hvor et andet hold i week-enden var slemt skuffet over en flot sølvmedalje kom SKJOLDs U17 drenge hjem fra Vejen med store flotte DBU bronce medaljer i Futsal og var meget glade og stolte over dem.

Asger Mortensen, formand i Skjold siger: Det var meget tæt på den helt store triumf, men holdet måtte desværre se sig besejret efter omkamp i semifinalen. Ordinær semifinale endte 6-6. Omkampen endte desværre til BGA fordel med 2-0. Skønt skuffelsen over at misse guld-chancen var stor, faldt holdet ikke igennem i bronce kampen. Her blev Ballerup-Skovlunde sent retur med et nederlag på hele 10-3 og Skjold kom på podiet.

Kommende weekend har Skjold endnu en mulighed for DBU-metal. Herreholdet deltager i DM-Final Four i Valby. Holdet har deltaget de sidste tre år og opnået alle placeringer på nær guld. Det er så det der skal med hjem på søndag.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Der blev skrevet SKJOLD historie i weekenden ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER