Den gode fest er igen tilbage i Syvsten

Den gode fest er igen tilbage i Syvsten

28. januar 2013 - kl. 0:12 - af

Lørdag aften var det atter blevet tid for årets ”Bamsefest” i Syvsten Hallen. Siden Flemming Bamse Jørgensens død, har der været forsøgt med forskellige bands til festen, men efter lørdag aften, kan der ikke være nogen tvivl om, hvem der ejer scenen i Syvsten.

Stig Rossen, som sprang til det år Flemming Bamse Jørgensen ikke var mere, var tilbage i Syvsten, og det var noget den total udsolgte hal kunne lide. Med entre fra backstage til tonerne af Vimmersvej var festen skudt i gang, og det blev til en lang fest aftenen igennem, med det ene hit efter det andet, og flere gange i løbet af aftenen vendte gæster sig om med kommentaren: ”Vi skulle lige se det var Stig, for det lød fuldstændigt som i de gode gamle dage med bamse”.

Dermed er festen i Syvsten tilbage i samme gear som år tilbage, og det var da også trætte men meget tilfredse arrangører, der kl. 01 kunne sige tak for i aften og sende de mange feststemte mennesker ud i kulden til de mange ventende busser og biler.

Har man ikke fået nok af Stig Rossen og vennerne, så er de tilbage igen næste år, tør vi godt at love, men inden da kan de opleves i Søparken til august, når der igen er Dybvad Open Air.

En kommentar til “Den gode fest er igen tilbage i Syvsten” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “Den gode fest er igen tilbage i Syvsten”

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Den gode fest er igen tilbage i Syvsten' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER