Sang, musik og små sjove historier

Sang, musik og små sjove historier

23. januar 2013 - kl. 12:14 - af

Musikeren, sangeren og spasmageren, Gynther Mølgård, er underholderen for Hyggeklubben for Voerså og Omegn, når der næste gang er mødedag i Voerså IFs klubhus.

Under normale omstændigheder er Hyggeklubbens mødedage kun for ældre, der til daglig er tilknyttet Den Kommunale Hjemmepleje, men alle har adgang. Man skal blot huske at tilmelde sig til Hanne ”Nymark” Kristensen på telefon 98 46 01 02.

De 6 frivillige damer og den enlige herre, vil sørge godt for de fremmødte. Den enlige herre ordner transport, for dem der ikke selv kan komme frem og tilbage, og damerne dækker bord, laver kaffe og bager brød.

Arrangementet finder sted onsdag 30. januar fra 14 – 16.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sang, musik og små sjove historier' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER