Kommunen som bygherre og krav til digitalisering

Kommunen som bygherre og krav til digitalisering

23. januar 2013 - kl. 0:01 - af

Lokale virksomheder kan blive klogere på de stigende krav til digital kommunikation, når de samarbejder med kommunen som bygherre, ved et gå-hjem-møde i Kattegat Siloen den 30. januar.

Lovkravene til, hvordan man kommunikerer med de offentlige instanser som for eksempel kommunen ved bygge- og anlægsopgaver er stigende. En større og større del af kommunikationen skal ske digitalt, og det stiller krav til de aktører, som gerne vil byde ind på de offentlige bygge- og anlægsopgaver, der udliciteres.

Derfor afholder Erhvervshus Nord i samarbejde med kommunens ejendomscenter og UCN Act2Learn Teknologi et gå-hjem-møde, hvor lokale virksomheder kan lære mere om de stigende krav, hvordan man i mødekommer dem og lærer at bruge digitale værktøjer. Det gælder både rådgivende og udførende firmaer.

Peter Munk, centerchef Ejendomscentret, vil fortælle om lovkrav og kommunens ændrede arbejdsgange i forhold til digitalisering.

–        Hvis man som virksomhed ikke kompetenceudvikler sig inden for it, bliver man hægtet af i forhold til at byde ind på kommunale og statslige udbud og licitationer. Hvis man behersker den digitale kommunikation, fremmer det ikke blot evnen til at byde ind på lokale offentlige opgaver, men også på private og offentlige opgaver uden for kommunen, og det styrker dermed virksomhedens konkurrenceevne, siger Peter Munk.

Den lokale bygge- og anlægsvirksomhed Trigon og arkitektfirmaet ArkiNord vil på mødet fortælle om, hvordan de arbejder med digitale værktøjer, og hvilken betydning det har for deres projekter. En konsulent fra UCN Act2Learn Teknologi vil give et indblik i, hvordan man kommer godt i gang med at bruge de digitale værktøjer i sin virksomhed.

Tid og sted: 30. januar 2013 klokken 15.00-17.00. Kattegat Siloen, konferencelokale 1, Silovej 8, 9900 Frederikshavn. (Der vil blive serveret kaffe og kage)

Tilmelding: Arrangementet er gratis. Sidste tilmeldingsdag er mandag d. 28. januar til peur@frederikshavn.dk. Skriv dit navn, firmanavn og antal deltagere i mailen.

For yderligere oplysninger kontakt venligst:
Pernille Urth, kommunikationskonsulent, Erhvervshus Nord, telefon 61 28 75 17 / peur@frederikshavn.dk

Om Erhvervshus Nord
Erhvervshus Nord er en selvejende institution med mere end 550 medlemsvirksomheder, der beskæftiger sig med den kommunale erhvervsindsats i Frederikshavn kommune. Erhvervshus Nord er den samlede driftsenhed for erhvervsforeningerne i Frederikshavn, Skagen og Sæby. Husets specialiserede konsulenter yder rådgivning og sparring til virksomheder og iværksættere og samarbejder med en bred vifte af aktører både lokalt, nationalt og internationalt for at udvikle erhvervslivet.  Målet er at skabe økonomisk vækst, vækst i beskæftigelsen og vækst i kompetenceniveauet primært inden for fire definerede vækstspor: det maritime erhverv, fødevarer, oplevelsesøkonomi og energi.  Læs mere på www.erhvervshusnord.dk

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Kommunen som bygherre og krav til digitalisering ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger