Basket: Afbudsramt hold tabte på udebane

Basket: Afbudsramt hold tabte på udebane

23. januar 2013 - kl. 20:01 - af

Sæbys 1 divisions damer startede anden halvdel af sæsonen med et knebet nederlag til oprykkerne Hjemly BK fra Fyn. Det var et afbrudsramt Sæby hold, der til denne kamp måtte undvære flere af stamspillerne, men alligevel lykkes det at bringe spænding i en kamp med usædvanlig mange scoringer.

Første periode: Sæby får en god start. Nordjyderne finder hurtigt vejen til kurven, og bringer sig foran 6-14 i løbet af de første 4 minutter. Hjemmeholdet kommer dog tilbage, hvor de spiller lige op med Sæby resten af perioden, som Sæby dog vinder 15-17.

Anden periode: Denne gang er det Hjemly, der begynder perioden bedst, men Sæby slutter perioden godt. Specielt Sæbys Signe Brandt og Henriette Sørensen er godt scorende. Perioden ender 22-21 til Hjemly, så ved halvleg er stillingen så lige som 37-38 til Sæby.

Tredje periode: Er næsten en tro kopi af anden periode. Hjemmeholdet bringer sig foran i starten, og gæsterne henter ind i slutningen. Ved periodens slutning er stillingen 59-57.

Fjerde periode: Sæby kommer godt fra start. Spiller nu mere fysisk hårdt i forsvaret.  Det stresser de unge fynboer, og Sæby bringer sig foran 63-67 efter 5 minutters spil, men desværre koster denne type forsvar også personlige fej.  Signe Brandt må udgå med 5 fejl, og med kun 4 minutter tilbage af kampen, taber Sæby en del bolde i slutminutterne. Dette benytter Hjemly sig af, og bringer sig foran, så de kan holde føringen de sidste par minutter, og vinde kampen 77-72.

“Ærgerligt vi havde så mange afbud til denne kamp, som på papiret var mulig at vinde. Vi er i øjeblikket ramt af flere langtidsskader samt sygdom, hvor det specielt er de høje spillere der er ramt. Vi må også undvære en af holdet profiler Line Ypkendanz, som er på udlandsrejse resten af sæsonen, men heldigvis er Line Clausen vendt tilbage til holdet efter et halv års praktikophold i København, og kan overtage pladsen. Forhåbentligt melder flere af stamspillerne sig klar til weekeende, når Sæby tager mod Fjordager BK fra Odense”, udtaler træner Henrik Hansen

Scoringer for Sæby: Signe Brandt 28 point, Henriette Sørensen 18, Charlotte Simonsen 13, Louise Munch 7, Jane Casper 4 og Annika Petersen 2 point.

1 division damer Hjemly BK – Sæby 77-72

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Basket: Afbudsramt hold tabte på udebane' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER