Når forundring bliver til fjernsyn…

Når forundring bliver til fjernsyn…

20. januar 2013 - kl. 10:40 - af

Anders Agger kommer til Manegen i Sæby.

Anders Agger er kendt for sine indfølende dokumentarprogrammer.

Vi kender ham som TV – journalisten, der med sin evigt rolige og behagelige stemme fører os rundt blandt menneskeskæbner i udkants –Danmark.

Anders Agger elsker den vestjyske natur – holder af Ringkøbing, hvor han bor – og livet ved vesterhavskysten. Her har han sine venner og sit netværk. Han har aldrig følt, at han bor i udkants – Danmark.

Det er lykkedes for de to foreninger Hjerteforeningen og Kræftens Bekæmpelse i Sæby at få denne  unikke journalist hertil og give os en anderledes og spændende aften. Han har en eminent evne til at lave sine udsendelser med et glimt i øjet – ”eller måske rettere med et glimt i stemmen” siger de to foreningsformænd.
Tirsdag d. 5. februar kommer han til Manegen og der vil blive forsalg af billetter. Se evt. plakater og annoncer herom.
Foreningerne regner med at der bliver rift om pladserne.

Anders Agger har gjort det i dokumentarprogrammer om mennesker  og de livssituationer, der er en del af menneskelivet. Han har senest portrætteret drengene på Herlufsholm Kostskole og  skildret livet på danske badehoteller.  Men også ”Annemad” sammen med Anne Hjernøe og ikke mindst ”Bag om Kongefamilien” som flue på Kongehusets vægge, husker man ham for.

”Hans jyske tunge er tæt beplantet med sprogblomster” som en avis netop skrev om Anders Agger.

Han fortæller om den grænseoverskridende oplevelse det var, at vælge et hospice, som scene for sin TV udsendelse i serien om ”Sømanden og Juristen”. Den fortæller om det professionelle møde med livets afslutning. Anders Agger siger selv herom, at det var gribende – men også en fin oplevelse.

Man kan sige meget og have store fagter. Man kan også sige det så roligt og eftertænksom, at alle lytter og tænker. DR- journalist Anders Agger er en af de få, der mestrer det stille og alligevel får sagt så meget.
De to formænd appellerer til at komme og få en unik aften.

3 kommentarer til “Når forundring bliver til fjernsyn…” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

3 kommentarer til “Når forundring bliver til fjernsyn…”

 • Så er det i dag billetsalget starter.
  Jeg glæder mig til en helt unik og fantastisk aften på tirsdag.
  Anders Agger skal nok være i tophumør efter at have spist aftensmad hos sin onkel i Sæby forinden.
  Mon der er stole nok i Manegen 🙂

 • Kirsten Sørensen

  Ja – vi er mange der glæder os meget til Anders Agger.
  De først mange billetter blev revet væk,
  men det kan nås endnu,
  at købe billetter i SparNord og på Apoteket.

 • Nu er der skaffet ekstra stole til Anders Agger aftenen 🙂
  så skynd dig hen at købe billetter til en anderledes aften med “Når forundring bliver til fjernsyn” og bliver givet videre til os i Manegen af hovedpersonen Anders Agger 🙂

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Når forundring bliver til fjernsyn...' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER