Fiske- og foreningsstart blev fejret med stjerneskud

Fiske- og foreningsstart blev fejret med stjerneskud

16. januar 2013 - kl. 15:42 - af

Tirsdag aften kl. 24 blev startskuddet til fiskeri i bl.a. Sæby Å givet fri. 14 lystfiskere fra Sæby Sportsfisker klub var klar til midnat til trods for den hårde frost, og de gik alle til åen med en forventning om den store fangst.

Aftenen blev startet hos Jesper i JC Fiskegrej og Fritid, med en lille en at varme sig på, og det blev der bestemt brug for med nattetemperature ned til 12-15 graders frost. Alligevel var stemningen høj, også selvom nattens fiskeri “kun” gav en enkelt fisk på krogen.

Allerede tideligt onsdag morgen var der igen folk med stage at spotte ved åen, og her var der lidt mere held med fiskeriet, hvilket også var et af de mange samtaleemner, da mere end 20 lystfiskere igen mødtes til middag.

Denne gang var det for, med maner at tage det nye klubhus hos Sæby Ro- og Kajakklub i brug. Der blev serveret, meget naturligt vil nogen mene, stjerneskud fra Klostergydens fisk og hvidvin fra JC Fiskegrej og Fritid, mens snakken om fiskeriet og den nye klub lystigt gik.

Et af de mange emner var klubbens nye virke, og det allerede flotte medlemstal der nu er oppe på ikke mindre end 71 medlemmer, hvilket den nye bestyrelse udtrykte stor tilfredshed med, der er dog plads til mange flere, lød det fra formanden med et stort smil.

Efter indtagelse af det kæmpe store stjerneskud, var der igen basis for fiskeri mente nogen, mens andre synes det var tid for at få farven og varmen tilbage i fingrene efter en meget kold morgen og formiddag.

Sæby Sportsfisker klub holder klubaftener hver tirsdag og torsdag i klublokalet og nye medlemmer er meget velkomne, både unge og gamle, uøvede og øvede, der er plads til alle, lød sidste melding fra en af bestyrelsesmedlemmerne inden den lille røde prop igen flød i overfladen på Sæby Å.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Fiske- og foreningsstart blev fejret med stjerneskud' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger