Skjold sikrede sig plads til DM finale for ungdom

Skjold sikrede sig plads til DM finale for ungdom

14. januar 2013 - kl. 9:59 - af

SKJOLDs U17 drenge fuldendte en forrygende SKJOLD-weekend ved at kvalificere sig til final-four DM finalespil i futsal for U17.

Asger Mortensen, formand i SKJOLD siger: Fredag aften sikrede vores herre-senior sig billetter til DM finalen for fjerde gang i træk. Men U17 gjorde dem stykket efter i lørdags i Skjern. På helt suveræn vis, sikrede de sig for første gang i klubbens historie adgang til en DM finale for ungdom. U17 har igennem hele den indledende turnering udspillet alt og alle. For at sikre sig billetten skulle de i lørdags igennem et nervepirrende kvalifikations-stævne i Skjern. Kravet var sejr i tre indledende kampe, hvor den tredie kamp var en semifinale, som de vandt…7-2 over Assens. DM billetterne var i hus. Nu gælder det DM finale i Vejen om 14 dage. Det bliver stort.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Skjold sikrede sig plads til DM finale for ungdom' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER