Så er det tid til Danmarks Indsamling 2013!

Så er det tid til Danmarks Indsamling 2013!

10. januar 2013 - kl. 0:06 - af

Sammen med landets børnebiblioteker og DR Ramasjang kan børn i Danmark igen i år hjælpe børn i Afrika ved at gøre gode gerninger.
LEGO Fonden støtter igen i år indsamlingen med 25 kr. pr. god gerning, og der er ingen grænser for, hvor mange gode gerninger LEGO Fonden vil sponsorere!


Hvordan gør du?

 • Gør gode gerninger.
 • Print et ”Godhedsbevis” fra dr.dk/ramasjang (eller vedhæftede) og udfyld et skema for hver god gerning du gør.
 • Saml og aflever skemaerne på biblioteket senest onsdag den 6. februar 2013 kl. 18.00.
 • Børnebiblioteket tæller og sender det samlede antal gode gerninger til DR Ramasjang.
 • Idéer til gode gerninger
  Hvad er en god gerning? Du kan for eksempel hjælpe med opvasken, gå ud med skraldet, lufte hunden, besøge dine bedsteforældre, tegne en tegning til din mor, hjælpe din far med aftensmaden, rydde op på dit værelse, hjælpe med at handle, lege med din lillebror, støvsuge på dit værelse, sende et brev til din mormor, samle skrald i naturen, feje gården eller fortovet, rydde sne, hjælpe med at rydde op i klubben, hjælpe en kammerat med lektierne, hjælpe en ven med at finde sine vanter, overraske dine forældre med morgenmad på sengen, synge en sang for din hund osv. osv. osv.

  Få det eftertragtede Ramasjang Danmarks Indsamlings-diplom
  Hvis du udfylder 10 godhedbeviser og afleverer dem på biblioteket, kan du få det eftertragtede Ramasjang Danmarks Indsamlings-diplom!

  Konkurrence – Danmarksmester i gode gerninger – Hjælp børn i Afrika og deltag samtidig i den landsdækkende dyst!

  Som noget nyt vil Ramasjang kåre Danmarksmester-klassen/børnehaven i gode gerninger. Danmarksmesteren i gode gerninger 2013 vinder super seje Ramasjang ”Danmarksmestre i gode gerninger” T-shirts til hele klassen/børnehaven. Vinderen bliver desuden nævnt i det store indsamlingsshow på DR1 fredag den 8. februar fra kl. 19.00 til 24.00.Vinderen får direkte besked og kan ses på dr.dk/ramasjang.

  Hvis vi hjælpes ad
  I Danmark er der i runde tal cirka 1900 skoler, 2300 børnehaver og 1900 alders-integrerede institutioner. Herudover er der vuggestuer og dagplejere. HVIS vi sammen gør 140.000 gode gerninger, eller i gennemsnit KUN 23 gode gerninger per skole/institution, så har vi sammen samlet det største bidrag fra Danmarks børn nogensinde – nemlig 3.500.000 kroner!

  Vi glæder os til at samle alle jeres gode gerninger ind. Alle børn kan deltage, også selvom det ikke er sammen med din klasse eller børnehave. Du skal bare huske at printe godhedsbeviset ud og udfylde det, inden du afleverer på dit lokale bibliotek eller i bogbussen senest onsdag den 6. februar. Du kan finde godhedsbeviset her: https://bibl.frederikshavn.dk/c/document_library/get_file?uuid=c0253f57-fef5-410e-8ef3-550157506882&groupId=10974.

  Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

  Kommentarer Kommentarer
  Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

  Skriv en kommentar

  Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

  Anbefal artiklen via e-mail

  Email en kopi af 'Så er det tid til Danmarks Indsamling 2013! ' til en bekendt

  E-Mail Image Verification

  Loading ... Loading ...
  © 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

  Vidste du at vi har en udgave
  af avisen der er optimeret til

  SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

  ACCEPTER