Hyggeklub starter op igen efter juleferien

Hyggeklub starter op igen efter juleferien

8. januar 2013 - kl. 13:41 - af

Aktive Kvinder Sæby’s Hyggeklub for ældre starter op igen efter juleferien torsdag den 10. januar. Da mødes man i Musikhuset i Sæby, kl. 14-16, hvor kiropraktor Jette Vestergaard vil fortælle om sit arbejde.

Arrangementerne i Hyggeklubben, der ledes af Edel Jensen med hjælpere, samler sædvanligvis omkring et halvt hundrede deltagere. Klubben har oplevet lidt af en opblomstring, efter at mødestedet blev flyttet fra Volstrup Skole til Musikhuset i forbindelse med skolens nedlæggelse.

Aktive Kvinder Sæby’s næste arrangement foregår mandag den 28. januar i Musikhuset med en Alternativ-aften, hvor man får besøg af Susanne Byrdal, Strandby, der vil fortælle om zoneterapi og akupunktur samt af Rikke Hjortnæs Pedersen, Sæby. Sidstnævnte vil fortælle om fysiurgisk massage og hotstone.

Tilmelding er nødvendig.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Hyggeklub starter op igen efter juleferien' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER