Fjerde band på plads til Open Air i 2013

Fjerde band på plads til Open Air i 2013

8. januar 2013 - kl. 0:02 - af

Før jul offentliggjorde arrangørerne af Dybvad Open Air de tre første navne på plakaten til arrangementet i Søparken den 3. august; nemlig Queen Machine, Johnny Madsen samt Stig & Vennerne – og før nytår blev Danser Med Drenge så afsløret som fjerde band.

Danser Med Drenge har tidligere besøgt Dybvad Open Air i 2008 – og der er ingen tvivl om, at når bandet med Rie Rasmussen og Klaus Kjellerup i spidsen slår sig løs med suveræne hits som ”Er der nogen i Himlen”, ”Hvor længe vil du ydmyge dig” og ”Aldrig undvære dig”, ryger syng-med-stemningen på koncertpladsen i Dybvad op på max!

Også i år vil der være DJ i eventteltet hele dagen, ligesom to bands underholder i Pub-teltet i alle pauser på den store scene. VIP-teltet danner i 2013 (i lighed med de sidste to år) rammen om AfterParty med gratis adgang når sidste tone har lydt fra scenen – men som et nyt tilbud er der denne gang også INDEN koncerten aktivitet i teltet; nemlig når VIP-gæster indbydes til gratis sildebord med snaps for at ”tyvstarte” på den helt rigtige Søpark-stemning.

Læs mere om koncerten og få en smagsprøve på de forskellige bands, der kan opleves til august, ved at besøge Dybvad Open Airs side på Facebook – her vil der i løbet af januar og frem mod koncerten desuden løbende være konkurrencer om både billetter og andre lækre koncertpræmier.

2013-udgaven af Dybvad Open Air er den 9. i rækken af koncerter i Søparken, der arrangeres af Dybvad Boldklub, Dybvad Idrætsklub og Dybvad Tennisklub.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Fjerde band på plads til Open Air i 2013' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER