Stort mode- loppemarked i Manegen i Sæby

Stort mode- loppemarked i Manegen i Sæby

7. januar 2013 - kl. 0:27 - af

Lørdag den 12. januar afholdes et ”Modemarked” i Sæby Kulturhus Manegen. Det er et stort loppemarked, med alt hvad der hører under modetøj både til mænd og kvinder, børnetøj, sko, tasker, tørklæder, smykker, og meget andet.

Hele 30 boder vil der være, med folk fra land og by, som står klar til at sælge ud af garderoben.

Det er Bettina Bøjstrup , som har fået ideen til dette loppemarked, og hun har lejet ikke mindre en tre lokaler i Kulturhuset og hun fortæller: ”Jeg håber det bliver en succes, men på en SU er det jo meget svært at bruge penge på at annoncere om arrangementet. Jeg har sat plakater op rundt om i byen, omtalt modemarkedet på facebook og er naturligvis også glad for denne omtale. Jeg er sikker på at mange fra byen ville synes, det her er spændende, det er bare lige at fange dem. Det ville være med til at skabe en rigtig hyggelig dag, som samler byen”.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Stort mode- loppemarked i Manegen i Sæby ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER