En fantastisk weekend i en anden verden

En fantastisk weekend i en anden verden

7. januar 2013 - kl. 13:26 - af

”Det var en fantastisk oplevelse for Pernille og jeg, og det var et set up som DR1 og Herning kunne være stolte af”, fortæller den prisvindende Gunnar Møller Nielsen, efter en fantastisk weekend, hvor han deltog i DR’s show ”Sport 2012”.

”At være et af midtpunkterne i festlighederne var jo helt specielt. Først 1800 VIPPER til spisning, hvor 30 kokke i flere dage havde forberedt mad, og der efter aftenen i Jyske Bankboxen. Der var mavekriller, fra første minut jeg satte mig.

Da ordene: ”Og vinderen er Gunnar Møller Nielsen” lød, ja så bredte der sig en dejlig forløsning i kroppen. Vi måtte kun komme med en kort takketale. Jeg udvidede den lidt for at sætte fokus på frivillighedens store betydning, og for at takke tidligere Borgmester Leif Baks store arbejde for ungdommen her i Sæby. Jeg er nok klar over, at han ikke kan høre ordene, men det var vigtigt for mig alligevel. Fik da også et håndtryk af Kronprinsen efterfølgende bag scenen, så det var dejligt.

Nordeas ”Gør det Muligt” prisen startede med 600 indstillede og endte op med mig, det er hel fantastisk. Og at prisen faldt på Sæby er godt for byen, atletikken og Atletik klubben SIK 80, så den har videre betydning end en check til mig. Den sætter også fokus på frivilligheden. Husk at takke ja næste gang du bliver spurgt om hjælp i en forening”, slutter en glad Gunnar Møller Nielsen, SIK 80.

Gunnar Møller Nielsen fik ud over den store ære en check på 75.000 kr.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'En fantastisk weekend i en anden verden' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER