Åbent hus på Stidsholt onsdag aften

Åbent hus på Stidsholt onsdag aften

7. januar 2013 - kl. 12:11 - af

Onsdag d. 9. januar holder Stidsholt Nordjyllands Idrætsefterskole som landets øvrige efterskoler åbent hus for kommende elever og deres forældre på Efterskolernes Aften.

Stidsholt byder på aftensmad fra Klaus Kjærgaards køkken fra kl. 17-19. Der vil være orientering om skolens tilbud både indenfor de boglige fag og skolens 4 idrætsgrene badminton, fodbold, håndbold og svømning.

Skolens elever vil vise rundt på Stidsholt, og der vil være mulighed for samtaler med skolens lærere. I løbet af aftenen er der håndboldkampe i hallen og div. udstillinger og film om Stidsholt. Åbent Hus-arrangementet slutter kl. 21.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Åbent hus på Stidsholt onsdag aften' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER