Ikke alle fik en god start på det nye år

Ikke alle fik en god start på det nye år

2. januar 2013 - kl. 0:09 - af

En familie på Kastanievej i Sæby måtte efter de var blevet kontaktet af en nabo konstatere, at ukendte gerningsmænd havde total ødelagt familiens privatbil nytårsaften, i mens de var til fest hos en genbo.

Bilen, der var parkeret i indkørslen, var som billederne viser, blevet ridset hele vejen rundt, uden undtagelse og sidespejlet i passagersiden var knækket af.

Som om det ikke var nok, havde gerningsmændene valgt, at smide en brosten gennem sideruden for at skaffe sig adgang til kabinen, hvor bilens radio var flået ud og stjålet, og som kronen på værket havde de endnu ukendte gerningsmænd sluttet nytårsfesten af med at placere en af familiens pyntekrukker på bilens tag, hvilket ligeledes havde resulteret i ridser og ikke mindst buler, ikke den fedeste måde at starte det nye år på.

Umiddelbart ser bilen ud til at have lidt så meget skade af hærværket, at den vil blive erklæret totalskadet, og ejeren er da også lidt beklemt ved situationen, for hvem finder på den slags ting. Er det nogle, der mener de har et udestående, eller er det tilfældigt hærværk? – dog tror han selv mest på det sidste, og som han slutter: ”Man skal passe på ikke at se spøgelser overalt”, og det kan der jo være noget om.

Om der er andre i Sæby, der har været udsat for noget lignende er endnu uvist, men når døgnrapporten kommer for dagens lys i løbet af onsdag formiddagen, vil der måske vise sig flere af den her slags ”nytårsløjer”.

Kender du til noget i den retning, hører vi gerne om det. Skriv til os på avisen eller knyt en kommentar til artiklen.

En kommentar til “Ikke alle fik en god start på det nye år” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “Ikke alle fik en god start på det nye år”

  • C.Christoffersen

    Ja, man forstår ikke hvad som driver mennesker til sådan noget. Er det misundelse, eller bare for at man skal vise, at man er en modig person i blandt sine venner. Er der alkohol eller stoffer med i billedet. Hvad med om man gik i et motionscenter og fik afløb for sine aggressioner. Det store problem står skadelidte så med, da gerningsmanden jo nok er ukendt og som deraf vil forsikringen nok sætte hælene lidt i jorden. Politiet har jo nok heller ingen ressourcer til at tage sig af sådanne sager ud over rapporten, desværre. Nu er det så at man som lovlydig borger skal tælle til 10 og ikke selv lave noget dumt. Det kan godt være svært somme tider. Jeg føler med skadelidte. Håber det bedste.
    Godt nytår.

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ikke alle fik en god start på det nye år' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER