Apoteket informerer om rygestop

Apoteket informerer om rygestop

30. december 2012 - kl. 0:40 - af

Ved nytårstid er der tradition for at sætte sig nytårsfortsætter – både realistiske og måske mindre realistiske. Der er også tradition for at de gode fortsætter ganske langsomt glider ud i glemslens tåger. At begynde det nye år, med nye vaner er en smuk tanke, men det kan være svært at komme i gang efter hele julens festligholdelse. At sætte sig realistiske mål, og måske starte en uge inde i det nye år giver bedre chancer for at gennemføre hvad man har sat sig for.

På apoteket ved vi alt om et af de meget populære nytårsfortsætter, nemlig: rygestop! Når man vil stoppe med at ryge, er det vigtigt at sætte sig et mål, og have en plan for, hvordan man når det mål. På apoteket kan vi hjælpe med god rådgivning om hvordan man når målene og hvordan man kan gøre projektet nemmere for sig selv.

Et rygestop er en udfordring, både fordi nikotin er stærkt afhængighedsskabende, men også fordi mange dagligdagsdags situationer forbindes vanemæssigt med en rygestund. Når du ønsker at holde op med at ryge gælder det først og fremmest om, at du skal sætte en dato for rygestoppet, helst sammen med andre, og så skal du helt holde op med at ryge efter denne dato. Udfordringen består så i fastholde rygestoppet, og at ændre de vaner du har omkring rygning, men heldigvis kan du finde støtte på forskellige internetadresser, hvor der tilbydes rygestopprogrammer, men også på apoteket, hvor vi har nikotinsubstitutionsprodukter, som letter overgangen til en røgfri tilværelse.

På apoteket glæder vi os til at kunne hjælpe vores kunder godt ind i det nye år, med sundere vaner og et bedre helbred.

GODT NYTÅR

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Apoteket informerer om rygestop' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER