Ordet er frit: Ikke råd til det blå flag i 2013

Ordet er frit: Ikke råd til det blå flag i 2013

27. december 2012 - kl. 10:35 - af

Kommunen har ikke råd til det blå flag i 2013! Har vi råd til at lade være, spørger jeg. Er kommunen pludselig blevet turistfjendsk? Først var det toiletterne der blev lukket ned og næste skridt er så ”de blå flag” Hvad sker der lige for byrødderne – hvor er den sunde fornuft?

Vi har store sommerhusområder, campingpladser og strande, alt det der er vigtigt for turismen, turisterne undersøger badevandskvaliteten og flaget er det ”blå stempel”, inden de lejer sommerhus eller tager på camping. I sommerhus områderne kommer de samme lejere ofte igen år efter år, de vil undre sig, når de pludselig opdager, at det blå flag på deres strand er væk.

Man fjerner jo grundlaget for at få turisterne til at komme, det syntes jeg nok, er en høj indsats kommunen tager, for at spare 200.000 kr., især når vi gerne vil leve af turismen og gerne vil have endnu flere – dette er en ommer.

Vh.

Steen Jørgensen
Søborgvej 3
9900 Frederikshavn

4 kommentarer til “Ordet er frit: Ikke råd til det blå flag i 2013” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

4 kommentarer til “Ordet er frit: Ikke råd til det blå flag i 2013”

 • Jeg vil med garanti vædde på at der kommer BLÅ FLAG på den skide palmestrand, resten af strandene er ligegyldig set med kommunale øjne,,men Palme stranden så er det straks noget andet,,SKROT DEN OG BRUG PENGENE PÅ BLÅ FLAG OVER HELE KOMMUNEN,,,JEG FATTER IKKE HVORFOR DER SKAL VÆRE PALMESTRAND I FREDERIKSHAVN,,DER ER SGU DA HELLER IKKE SKILØJPER I SAHARA.

 • Bruno Müller, byrådsmedlem (S)

  Indlæg

  Steen Jørgensen og Blå Flag

  Til Steen Jørgensen!
  Du beklager i medierne at man fjerner de Blå Flag i vores kommune. Jeg vil give dig ret i at vi bør se på om vi har råd at lade være.
  Du spørger om hvor den sunde fornuft er henne hos byrødderne og om vi er ”turistfjendsk”!
  Indledningsvis skal vi tænke på hvem der måske spiller den rolle,- at være ”Turistfjendsk”! Der må du ud i din egen politiske baghave og henvende dig der,- i det at dem som stemte besparelsen på Blå Flag hjem var dit eget parti,- nemlig de Konservative og dit tidligere parti Dansk Folkeparti,- der sammen med Venstre, SF og de to løsgængere dannede flertallet for det som du er utilfreds med.

  Socialdemokraterne havde et indlæg i denne budgetdebat og gjorde opmærksom på at det var uhensigtsmæssigt, – men flertallet stemte for besparelsen.
  Der har været holdt møde med Turistforeningerne og sagen har her på det sidste, et par gange været til behandling i Teknisk Udvalg!
  Forslaget er ikke afsluttet endnu,- i det at administrationen udarbejder et beslutningsforslag til Teknisk Udvalg.
  Jeg håber at du kan indse, at det for socialdemokraterne er vanskeligt, når flertallet, med bl.a. dit parti har stemt for besparelsen,- men vi vil forsøge en løsning når beslutningsoplægget kommer retur til Teknisk Udvalg. Da sagen har en så alvorlig karakter,- kunne vi forelægge det for byrådet at det var dem som afgjorde denne sag vedr. for turismen i vores kommune. Ligeledes må det være spørgsmålet om ikke borgmesteren med hans flertal vil fravælge denne besparelse,- eller arbejde med byrådet for en løsning af det.

 • For lige at sætte debatten om det blå flag i den gamle Sæby komune i perspektiv,så kan det undre mig at vores største aktiv ( turismen ) nu skal beskæres for at spare sølle 200,000 KR . Hvad skete der for Brian Pedersen og SF da de kæmpede for at holde liv i de 2 AVØ genbrugsbutikker i henholdsvis Skagen og Frederikshavn som gav over en million i underskud om året? Hvis i tog en sparerunde på rådhuset i Fr. Havn med hensyn til at slukke computere og slukke lys når ikke man bruger det, så tror jeg hurtigt man vil kunne finde de småpenge det koster for at få taget vandprøver.

 • Poul Sørensen

  Det bliver bedre i valgåret 2013. Men husk så at stemme rigtigt.
  De tomme lokaler i Frederikshavn skal ikke bruges til udgiftskrævende admistration.
  Det største attraktiv i Frederikshavn Kommune i det som kommunen har tilbage, er turisme i Skagen, Ålbæk, Strandby, Sæby, Lyngså, er turister, og nu vil man forsøge at stoppe den. Hvor skal pengene til al jeres admistration så komme fra?

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ordet er frit: Ikke råd til det blå flag i 2013 ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger