Dybvad Open Air holder på de sidste julegaver

Dybvad Open Air holder på de sidste julegaver

25. december 2012 - kl. 11:01 - af

Selvom alle forhåbentlig har opdaget julen er over os, holder arrangørerne bag næste års koncert i Søparken de sidste gaver mellem hænderne.

Traditionen tro er der i december offentliggjort et nyt navn til plakaten hver søndag i advent, men der mangler noget. 1. Søndag var det QUEEN MACHINE, der blev kalendergaven, 2. Søndag var det Johnny Madsen og 3. Søndag Stig Rossen og vennerne, men den sidst søndag i advent står fortsat åben, for arrangørerne mangler den afgørende kontrakt, der efter al sandsynlighed ligger i juleposten.

Så alle der venter i spænding må vente lidt endnu. Rygterne vil dog vide, at der tænkes i et af Danmarks mest populære bands, der tidligere har bragt jubel over det ganske land med sange som “Hvorlænge vil du ydmyge dig” – om rygterne taler sandt vil de nærmeste dage vise, der krydses dog allerede nu fingre for, at Danser med Drenge bliver det band der lukker og slukker 3. August i Søparken. Der vil, hvis det er tilfældet være tale om en jubilæumskoncert, da det i 2013 er 20 år siden bandet sendte deres første plade på gaden.

Tyve år efter er der stadig efterspørgsel efter Danser med Drenge, og TOUR 2013 vil igen bringe bandet rundt i landet med ca. 25 koncerter henover foråret og sommeren.

Alle de kendte klassikere er med på scenen, men der vil også være nye sange i 2013, da DmD er ved ”at spare sammen til næste album”, som de siger. De sidst udsendte sange er publikumshittet fra 2012 koncerterne ”En lille pille” og Balladen ”For mig er du helt perfekt”, der begge er udsendt på single.

Ny single forventes udgivet i foråret 2013.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Dybvad Open Air holder på de sidste julegaver' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger