331.000 jule-sms’er i timen hos Telenor

331.000 jule-sms’er i timen hos Telenor

25. december 2012 - kl. 11:36 - af

Der blev sagt “glædelig jul” og “tak for gaverne” på sms i stor stil. Således kunne Telenor registrere 9.943.052 sms’er på 30 timer fra 24/12 kl. 00:00 til 25/12 kl. 06:00. Det svarer til 331.435 sms’er i timen. I samme tidsrum registrerede Telenors mobilnetværk 225.654 MMS’er (billedbeskeder) svarende til 7.521 MMS’er i timen.

”SMS og MMS er fortsat en yderst populær måde at sende en hilsen til venner og familie på. Også selvom danskerne i stigende grad lykønsker hinanden på de sociale medier. MMS’erne bruges ofte som supplement til SMS’en, da billedbeskederne giver mulighed for på en helt anden måde at dele oplevelser med hinanden,” siger Telenors privatkundedirektør Mattias Ringqvist.

I samme tidsrum registrerede Telenors mobilnetværk 225.654 MMS’er (billedbeskeder) svarende til 7.521 MMS’er i timen.

”SMS og MMS er fortsat en yderst populær måde at sende en hilsen til venner og familie på. Også selvom danskerne i stigende grad lykønsker hinanden på de sociale medier. MMS’erne bruges ofte som supplement til SMS’en, da billedbeskederne giver mulighed for på en helt anden måde at dele oplevelser med hinanden,” siger Telenors privatkundedirektør Mattias Ringqvist.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af '331.000 jule-sms'er i timen hos Telenor' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER