Lyngså kirke: Nytårsaften med midnatsgudstjeneste

Lyngså kirke: Nytårsaften med midnatsgudstjeneste

22. december 2012 - kl. 1:04 - af

Traditionen skal holdes ved lige, og i år er ingen undtagelse. Nytårsaften er der midnatsgudstjeneste i Lyngså kirke.

Flere, der har oplevet det, fortæller, at det er meget behageligt bare at lade tankerne om årets begivenheder stille passere gennem hovedet på en, alt imens stilheden sænker sig over kirken, og man lige så stille glider, ind i det nye år. Lige netop på det tidspunkt, er der mange tanker om både fortid, nutid og fremtid i hovedet på en selv, der bliver behandlet. Man kan nemt føle sig beklemt over tidens uvished, men når man sidder i kirken nytårsaften under bøn, salmesang og ikke mindst når stilheden kommer til en, samles alle disse tanker sammen, og man har det rigtig godt med sig selv.

Midnatsgudstjenesten starter i Lyngså kirke 23.30, og kirkebilen kører også denne aften, og sørger for alle kommer sikkert frem og tilbage.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Lyngså kirke: Nytårsaften med midnatsgudstjeneste' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER