Pyrus satte gang i julefesten hos Springteam Sæby

Pyrus satte gang i julefesten hos Springteam Sæby

21. december 2012 - kl. 11:18 - af

80 gymnaster deltog den 12. december sammen med deres forældre, søskende og bedsteforældre i Springteam Sæbys årlige juletræsfest.

Forinden juletræsfesten havde springteam Sæbys bestyrelse og trænere pyntet op med juletræ og flotte juleborde. Gløgg, æbleskiver og amerikansk lotteri med flotte gevinster skænket af byens butikker, stod klar til festen skulle begynde. Der var julestemning i hallen da gymnasterne og deres familier mødte i hallen.

Træner Andreas Aannerup bød velkommen på Springteam Sæbys vegne. Herefter sprang Pyrus ”alias” træner Jimmi Hansen på gulvet og gav den fuld gas på luftguitar, og efterfølgende var gymnasterne klar til fælles sjov opvarmning sammen med en hoppende Pyrus.

Efter fælles opvarmning, viste de yngre gymnaster på henholdsvis 6 og 7 år stolte den rytmeserie, som de siden sæson start har øvet på sammen med deres trænere.

Under en juletræsfest skal der også være en jule rytme serie, som er lavet til selve dagen, og der var smil på alles læber i hallen, da store som små gymnaster kom på gulvet dansende, med nissehuer på.

Så skulle der springes, og de yngste gymnaster fra 4 år og opefter startede med at vise, hvad de havde lært siden sæson start på henholdsvis trampet og bane, og inden de ældste gymnaster afsluttede den flotte springrunde skulle der danses om juletræet, og synges et par julesange.

Til stor glæde for alle børnene blev der uddelt juleslik poser.

Det var tydeligt at se, at gymnasterne siden sæson start er blevet rigtig dygtige, og har tillært nye spring. Stor ros til Springteam Sæbys trænere som sammen med ivrige gymnaster uge for uge går engagerede ind i opgaven.

Nu går gymnasterne velfortjent på juleferie, inden de ses igen i 2013.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Pyrus satte gang i julefesten hos Springteam Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger