Indbrud på Lendrupvej onsdag eftermiddag

Indbrud på Lendrupvej onsdag eftermiddag

20. december 2012 - kl. 22:21 - af

Onsdag den 19. december kl. 13.30 var der indbrud på en landejendom på Lendrupvej i Thorshøj.

Beboeren anede i første omgang ikke uråd, men fandt ud af, at noget var galt, da en dør stod på klem og computer m.v. var pakket sammen og stod klar til afhentning.

Indbrudstyven, som var en 45-årig mand fra Vrå, er sikkert blevet forstyrret, da huset beboer kom hjem, men må åbenbart have opholdt sig i nærheden, for det lykkedes beboeren at få fat i ham og fastholde ham, til politiet var kontaktet og kunne anholde ham.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Indbrud på Lendrupvej onsdag eftermiddag' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER