Julen kom til Voerså <br>2. december

Julen kom til Voerså
2. december

3. december 2012 - kl. 11:37 - af

Det var pænt stille vejr, men alligevel bidende koldt da julen kom til Voerså søndag 2. december.

Omkring 150 børn og voksne deltog i festlighederne på torvet og i hallen.

Et festligt optog med 14 ridende piger med pyntede heste og julemanden i spidsen i sin vogn med hesteforspand, da der ikke var sne nok til, at kanen kunne køre, drog gennem byen.

Da dansen om træet på torvet var forbi, samlede optoget alle op, og så gik det mod hallen, hvor festlighederne fortsatte med kaffe, gløgg, sodavand, æbleskiver, øl og andet godt, mens der var masser af sponserede gevinster, på det amerikanske lotteri.

Børnene tegnede og lavede ønskesedler, som de puttede, i den store postkasse, som bliver tømt og sendt til julemanden. Ved et andet bord var andre børn travl beskæftiget med at lave dekorationer med lys.

Rundt om juletræet gik det med diverse gamle lege som Bro bro brille og Boogie Woogie, indtil børnene pludselig stormede ned i den anden ende af hallen, for her gjorde julemanden sin entré, og at dømme efter børnenes reaktioner, var han mere end velkommen. Hjælpenisser og julemanden delte nu godteposer ud til alle børn – og de mindste havde aldrig set mage, og kiggede forundret på den udklædte figur, med det store hvide skæg.

Voerså Borgerforening, YA, Den lokalt forankrede skole og Voerså IF var arrangører af julefestlighederne.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Julen kom til Voerså
2. december'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER