Kom i julestemning sammen med Musikskolen

Kom i julestemning sammen med Musikskolen

29. november 2012 - kl. 0:09 - af

Året går på held og for Musikskolen betyder det, at der er højsæson for koncerter. I december måned løber der nemlig en lang række koncerter af stablen rundt om i kommunen, hvor mange af Musikskolens dygtige elever vil synge og spille. Oplev eksempelvis det unge drengeband ved navnet ”The Teddy Pickers”, strygeorkesteret SMIF, Musikskolens talentklasseelever samt solister på klaver, tværfløjte, guitar, m.v. Til koncerterne vil musikskoleeleverne fremføre kendte melodier – også indenfor julegenren, så der er rig mulighed for at komme i julestemning.

Der er gratis entre til koncerterne og alle er velkomne. På Musikskolens hjemmeside og Facebookside kan du se det fulde koncertprogram.

musikskolen@frederikshavn.dk

http://www.facebook.com/musikskolenifrederikshavnkommune

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Kom i julestemning sammen med Musikskolen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER